A Novoprint convertim qualsevol de les seves necessitats gràfiques en una realitat. Ja sigui en l’àrea EDITORIAL, com pel que fa a la IMPRESSIÓ COMERCIAL, la realització de campanyes de màrqueting personalitzat amb IMPRESSIÓ DIGITAL o el disseny i la producció de tot tipus de PACKAGING i PLV.

Invertim en la millor tecnologia i disposem de la millor maquinària, però també invertim en les persones, tenint sempre un equip molt professional i ampli que està a la seva disposició per ajudar-lo i assessorar-des de l’inici fins al final del procés de producció del seu projecte o de la seva campanya, per tal de lliurar al client el millor producte gràfic, realitzat amb el millor servei possible.

Novoprint Vídeo – Què fem?

NOVOPRINT Vídeo – Hispack 2018

Valorarem la seva idea, realitzant un pressupost d’acord a les seves necessitats sempre des d’un punt de vista responsable, produirem el seu projecte amb els materials més adequats i els processos productius més eficients per aconseguir el resultat desitjat i tot això amb una extraordinària qualitat i planificació per realitzar la seva lliurament en els temps previstos.

Estarem encantats de formar part de les seves idees, projectes i campanyes. Tot el nostre equip de professionals i instal·lacions es posen al seu servei per tractar el seu projecte de forma única i personalitzada. Perquè els seus reptes són els nostres.