Un gran equip al teu servei.

El grup Novoprint està format per un gran equip de professionals amb més de 30 anys d’experiència en el sector de les arts gràfiques. Comptem amb 2 centres productius, un a Barcelona i l’altre en Slovaquia, més 2 delegacions situades a França i Anglaterra que consoliden la imatge de la marca a nivell internacional.

Des dels nostres inicis hem apostat fermament per la qualitat, l’eficiència en el nostre treball i la confiança en el nostre equip humà, amb el principal objectiu d’aconseguir la satisfacció total de tots els nostres clients.

El nostre compromís amb el medi ambient es veu reflectit en la certificació FSC que el grup Novoprint posseeix des de l’any 2015 i que ens acredita com a gestors de la Cadena de Custòdia.

En l’actualitat estem preparats per a oferir-los un servei integral i de qualitat. La nostra contínua innovació, professionalització i desenvolupament en diferents àrees, fan possible poder trobar sempre la resposta més idònia als projectes dels nostres clients, ajustant-nos als terminis requerits, a les seves necessitats i tot això amb uns preus competitius.

Les fites més destacades de la nostra HISTÒRIA

Creació de l’empresa de la mà de Miguel Faya Fernández i Andrés Bellido Quesada. Un somni fet realitat.

Novoprint s’enforteix amb la incorporació del 2n centre productiu, aquesta vegada en Slovaquia, per a poder oferir un millor servei a nivell Europeu.

Les nostres Seus

NOVOPRINT BARCELONA

Carrer Energia 53, 08740 Sant Andreu de la Barca, Barcelona

NOVOPRINT SLOVAKIA

Robotnícka 4 95301 Zlaté Moravce

Els nostres Col·laboradors

Menú