Un gran equip al teu servei.

El grup Novoprint està format per un gran equip de professionals amb més de 30 anys d’experiència en el sector de les arts gràfiques. Comptem amb 2 centres productius, un a Barcelona i l’altre en Slovaquia, més 2 delegacions situades a França i Anglaterra que consoliden la imatge de la marca a nivell internacional.

Des dels nostres inicis hem apostat fermament per la qualitat, l’eficiència en el nostre treball i la confiança en el nostre equip humà, amb el principal objectiu d’aconseguir la satisfacció total de tots els nostres clients.

El nostre compromís amb el medi ambient es veu reflectit en la certificació FSC que el grup Novoprint posseeix des de l’any 2015 i que ens acredita com a gestors de la Cadena de Custòdia.

En l’actualitat estem preparats per a oferir-los un servei integral i de qualitat. La nostra contínua innovació, professionalització i desenvolupament en diferents àrees, fan possible poder trobar sempre la resposta més idònia als projectes dels nostres clients, ajustant-nos als terminis requerits, a les seves necessitats i tot això amb uns preus competitius.

Les fites més destacades de la nostra HISTÒRIA

Creació de l’empresa de la mà de Miguel Faya Fernández i Andrés Bellido Quesada. Un somni fet realitat.

Inversió en la primera màquina nova d’impressió de 4 colors. Una Roland Rekord de Man Ronald.

Inversió en la primera màquina nova d’enquadernació. Una Starbinder de MüllerMartini.

Novoprint obté el seu primer certificat de qualitat ISO 9000.

Novoprint aposta per oferir els seus serveis en altres països i créixer en el mercat de l’exportació.

Novoprint es consolida com a marca amb la fusió de Novoprint Enquadernació, NovoprintPreimpressió i Rotoplec, sota un únic nom, Novoprint, i situa les seves instal·lacions de Barcelona en l’actual ubicació.

Novoprint inverteix en una màquina d’enquadernar nova ACORO 7 de Müller Martini.

Novoprint fa el salt a la impressió a format 100×140 amb la nova KBA Rapida 142.

Novoprint s’enforteix amb la incorporació del 2n centre productiu, aquesta vegada en Slovaquia, per a poder oferir un millor servei a nivell Europeu.

Novoprint incorpora la seva màquina d’impressió rotativa SOLNA BOOK 120, la rotativa més moderna d’impressió de llibres del moment.

Nova delegació comercial a França per a consolidar la marca a nivell Internacional.

Novoprint comença la seva marxa en el sector del Packaging i el PLV.

Novoprint aconsegueix la certificació FSC i s’acredita com a gestor de la cadena de custòdia amb la llicència FSC-C019520.

Novoprint inverteix en la nova Heidelberg XL 145 5 cl + torre de vernís acrílic.

Novoprint inverteix en la nova Heidelberg XL 106 5 cl HUV + torre de vernís HUV. També adquireix la troqueladora BRAUSE 72×102 cm.

Les nostres Seus

NOVOPRINT BARCELONA

Carrer Energia 53, 08740 Sant Andreu de la Barca, Barcelona

NOVOPRINT SLOVAKIA

Robotnícka 4 95301 Zlaté Moravce

Els nostres Col·laboradors