Ara fem més. Visita la nostra nova botiga en línia!

Què fem a NOVOPRINT?

Estem especialitzats en la fabricació de packaging atractius i funcionals per a diferents sectors: Cosmètica, Farmàcia, Alimentació, Industrial, Promocional, Editorial, Gran Consum i Retail.

Produïm tot tipus de PLV: floorstands, Expositors de sobretaula, Tòtems, Displays, … Prestem especial atenció a la qualitat ia la recerca de solucions tècniques.

Realitzem la impressió amb la millor tecnologia offset del mercat sota una gestió integral del color i dels processos posteriors de tot tipus de Catàlegs, Calendaris, Tarifes, Cartelleria, Mostraris, etc.

Producció de Llibres acabats en: Tapa Dura, Rústica Fresada, Flexibook, Rústica Cosida i Cua PUR, Revistes i Llibres de butxaca amb una excel·lent relació qualitat-preu.

Imprimim i enquadernem productes de tiratges curts, en diferents suports i formats, així com campanyes de màrqueting personalitzat amb dades variables.

Afegim valor al teu producte col·locant faixes, stickers, retractilats, embossats, etiquetats i encaixats. També realitzem packs promocionals.

Els nostres Treballs

Novoprint en xifres:

0%
De les vendes en exportació
0
Milions d’euros de vendes
0
Professionals a la seva disposició
0
Anys d’Experiència
0
Centres de producció Espanya i Slovakia.
0
44/5000 M2 d’instal·lació a Sant Andreu de la Barca

Els nostres clients